Úvod » Výsledky

Výuka z produktivity od Řepova

publikováno 21.09.2016

SK Klášter - TJ Sokol Řepov 1:5 (1:3)

Branka  J. Bendl

Sestava:  Kysela, - Král, Horák, Rössler, Novák,- Smetana (C) ( Navrátil), Železný, Knotek, Najman,( Kovář), - Bendl ( Vasko)

Ve čtvrtém kole jsme doma přivítali ambiciozní tým Řepova. Hned v úvodu jsme přebrali aktivitu do svých rukou, kdy hned trefil Bendl tyč hostující branky. V páté minutě se už po hezké kombinaci Bendl dočkal kdy po krásné kombinaci zakončoval téměř do prázdné branky 1:0. Za další chvíli mohl Bendl přidat další branku, ale pomezní mu odmával ofsajd, který zřejmě nebyl.  To bylo z naší strany vše, hosté vyrovnali po nedomluvě obrany, kdy míč hostující hráč propálil odražěný míč do branky. Druhou branku vstřelili hosté po přímém kopu, kdy hráč trefil míč přesně k tyči Kyselovi branky, který na něj nedosáhl. Třetí branku hosté dali po chybě Smetany, který po rohovém kopu minul balon a ten propadl na zadní tyč, kde ho zcela nehlídaný hráč hostí umístil do branky. Poločas tak byl 1:3. V záčátku toho druhého jsme na hosty vlétli, ale bohužel žádná šance se neujmula. Naopak hosté přidali další branku po trestném kopu, který mířil na stranu brankáře Kyseli, ale ten bohužel nestihl zareagovat na prudkou střelu. Poslední branku pak hosté přidali na konci zápasu z pokutového kopu, když Horák fauloval hráče na kraji pokutového území. Bohužel si musíme přiznat, že soupeř byl lepší a zaslouženě si tři body zasloužil a my můžeme doufat jen v zisk dalších bodů v příštímu utkání na sportingu.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 22554
Dnes: 1
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Pivovar Klášter

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery