Úvod » Výsledky

Ztráta dvou bodů z Března

publikováno 12.09.2016

TJ Sokol Březno - SK Klášter 4:4 ( 3:3)

Sestava:  Kohl, - Král, Horák, Hajlich, Burda, - Železný, Smetana (C),( Staněk), Vasko( Tesař), Novák, Kandráč J.- Rössler

Branky: Smetana, vlastní, Železný, Vasko

 

Do Března jsme jeli s jasným cílem a to byli tři body. Od začátku zápasu jsme byli lepší a byli jsme na míči a tvořili hru.

Domácí ale trestali naše chyby, první branku vstřelili  po brejku. V zápětí mohl srovnat  Rössler, ale byl mu odmáván ofsajd.

Měli jsme řadu šancí, které měl Kandráč, Novák, Rössler ale všechny vyzněli v niveč. Zato domácí nás potrestali když po špatné domluvě Kohla s Burdou, kterému vypadl míč z rukou, ho Burda odrazil k domácímu hráči a bylo to o dvě branky.Hned za minutu bylo ale sníženo, kdy do úniku byl vyslán kapitán Smetana a lehce překonal golmana z levé strany 2:1. Ve 40. minutě bylo vyrovnáno kdy po rohu Kandráče si míč do vlastní branky srazil domácí hráč 2:2. Hned po rozehrání udělal chybu Novák, kdy chybně přihrál a domácí se řítili do brejku, který s přehledem vyřešili 3.2. To ale nebylo v prvním poločase všechno ve 44. minutě se míč za velkým vápnem odrazil míč k Železnému který z voleje nádhernou střelou vymetl pavučinu v šibenici domácímu golmanovi 3:3. To bylo vše v divokém prvním poločase. Do druhého poločasu jsme vstoupili opět aktivně, vytvořili jsme si řadu šancí, které jsme opět neproměnili. V 60. minutě jsme se poprvé v zápasu dostali do vedení kdy se po rohu odrazil míč k Vaskovi a ten míč dotlačil za brankou čáru. Domácí v té chvíli nekladli odpor a my jsme mohli našemi šancemi  výsledek pojistit, ale naše šance jsme zahazovali. V 85 minutě tak přišel trest a srovnání domácích, kdy vyběhnuvšího Kohla překvapila střela na zadní tyč na kterou bohužel nedosáhl 4:4. V závěru měl možnost opět překlopit zápas na naší stranu Kandráč, který z trestného kopu těsně minul šibenici branky a tak zápas skončil plichtou. Nicméně to pro nás je ztráta a měli jsme zde bodovat naplno.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 22554
Dnes: 1
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Pivovar Klášter

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery