Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » Výsledky

SK Klášter : Řepov 0 : 4 poločas 0 : 3

publikováno 01.09.2014

Koledníci znovu bez bodu a stejně tak i bez vstřelené branky,pouze snaha a bojovnost nestačila

sestava : Tesař - Hajlich,Dvořáček,Prokorát,Burda - Vasko,Véle,Adášek,Knotek - Lauryn,Abrahám P.

střídal : Filip,Sivous,Pálka,Navrátil

Koledníci v utkání proti ještě loni okresnímu Řepovu podali o mnoho lepší výkon nežli minulý týden v Bousově.Vypracovali si dvě brankové příležitosti,které bohužel neproměnily.Soupeř se prosadil po standartních situacích a dvě branky inkasované v 44 a 45 minutě utkání prakticky rozhodly.

Utkání hodnotil na tiskové konferenci po skončení zápasu trenér Z. Baitler :

Prohráli jsme tudíš převládá zklamání a nespokojenost.Pozitivem je diametrálně odlišný přístup hráčů k utkání na rozdíl od zápasu v Bousově.Tam vzhledem k sobotní učasti na Pivních slavnostech hráči zápas odchodili a někteří vypadali tak, že snad potřebují poponést.Dnes někteří dokonce i běhali,přitvrdili v soubojích,faulovali,byli faulováni.Bohužel to k vítězství nestačí,stále tam chybí fotbalové myšlení.Označit muže zápasu se mi vzhledem k vysoké prohře moc nechce.Ve středu pole slušně bojoval Adášek,který v soubojích poměrně dost schytal.Ale největší posun jsem o proti Bousovu viděl u Tomáše Hajlicha a proto je označen pro toto utkání hráčem zápasu.

Muž zápasu Tomáš Hajlich nám po utkání zdělil své dojmy :,,Jsem za trenérovo ocenění velmi rád,uvědomuji si že byl na mne po Bousovu velmi rozčílen a zlobil se že moc piju.Tak jsem včera na turnaji na Mukařově moc nepil,jen rum....!Burda to viděl a já fakt nebyl opilej.Diváky na tribuně jsem vůbec nevnímal.Lavičky jsou schovaný v lese a já nikoho neviděl.Může si dát ještě jedno pivko?Zítra jdu do školy,dělat závěrečky tak abych nebyl nervozní.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Kategorie: fotbal

Návštěv: 22555
Dnes: 0
Online: 1

Naši sponzoři a partneři
  • Pivovar Klášter

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz